Wat staat er op het menu vandaag?

hond stempel

Nieuw: graanvrij kattenvoer van Smølke.
Dat is smøllen voor de energieke kat!

Lekker spelen, klimmen, springen en er lekker op uit? Je kat kijkt ernaar uit! Speciaal voor jouw energieke kat introduceren wij het smaakvolle alternatief Smølke graanvrij. Een nieuwe receptuur zonder granen en gluten, op basis van vlees, vis, ei, groente en fruit. Ook uitermate geschikt als je kat allergisch of gevoelig is voor granen of gluten. Ons graanvrije kattenvoer is rijk aan natuurlijke antioxidanten en geeft je kat, door meer vlees- en een hoger eiwitgehalte, nog meer energie. Bereid met kwaliteitsingrediënten die zorgen voor een optimale verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen. Smølke graanvrij kattenvoer is een natuurlijk product en verkrijgbaar voor de volwassen kat.

Proberen? Nu met € 2,50 korting en verkrijgbaar als sample bij je dierenspeciaalzaak.

 • checkmark Smaakvol alternatief
 • checkmark Rijk aan natuurlijke antioxidanten
 • checkmark Nóg meer vlees
 • checkmark Duurzaam gevangen vis
Graanvrij
 
korting

Pak die korting!

Probeer onze nieuwe graanvrije kattenvoer nu met korting. Vul je gegevens in en ontvang per e-mail een gepersonaliseerde kortingsbon. Lever deze kortingsbon in bij je dierenspeciaalzaak en ontvang direct € 2,50 korting op jouw aankoop Smølke Adult graanvrij voor de kat.

*

Gegevens worden zorgvuldig verwerkt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Maximaal één aanvraag per huishouden

Een smaakvol alternatief

Smølke Adult graanvrij bevat een hoger vlees- en eiwitgehalte en is hiermee speciaal afgestemd op de energiebehoefte van jouw actieve kat. De graanvrije receptuur, ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingrediënten, zorgt voor een optimale verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen. Ook geschikt voor katten met een allergie voor granen en gluten. Daarnaast is het voer bereid met speciale mineralen die ervoor zorgen dat tandplak zich niet kan hechten aan de tanden en tandsteenvorming wordt tegengegaan. De natuurlijke vezels stimuleren het spijsverteringsstelsel en helpen zo haarballen te voorkomen. Urine verzurende nutriënten zorgen voor een optimale PH-waarde van de blaas en helpen zo de kans op struvietstenen te verkleinen. Omega-3 en 6 vetzuren uit lijnzaadolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Smølke graanvrij is hét smaakvolle alternatief voor jouw energieke kat!

Klik hier voor informatie over de samenstelling en analyse.

adult
profiteer puppy

Adult

 • Zonder granen en gluten
 • Extra kip
 • Dental Care
 • Rijk aan natuurlijke antioxidanten
 • Voor energieke katten
 • PH support
 • Beschikbaar in 2kg

Ons nieuwe graanvrije kattenvoer is verkrijgbaar bij de betere dierenspeciaalzaak in verpakkingen van 2kg. Onze functionele verpakkingen zijn hersluitbaar waardoor het voer lekker vers blijft. Meer informatie vind je op de Smølke website.

De 6 zekerheden van Smølke

Compleet en hoogwaardig  •   Altijd het gemak van een 100% complete en hoog kwalitatieve voeding. Smølke heeft een compleet assortiment met producten geschikt voor honden en katten in iedere levensfase. Smølke producten bevatten alle voedingsstoffen die een hond of kat nodig heeft in de juiste hoeveelheden. Daarnaast zijn alle producten van Smølke op basis van Lam, Kip en Vis, wat goed verteerbare ingrediënten zijn.

Betaalbare kwaliteit  •   Smølke bewijst dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Gemiddeld betaal je met Smølke voor een hond van 20kg slechts €0,66* cent per dag. Voor dezelfde hond ben je met een voeding uit de supermarkt vaak al €0,68 cent per dag kwijt. Ook voor de kat valt er geld te besparen en dat terwijl je dan een kwalitatief betere voeding geeft! Bezoek daarom snel je dierenspeciaalzaak en kijk en vergelijk! Je zult zien dat de gemiddelde kosten per dag je positief zullen verrassen! *Op basis van de adviesprijs van 15kg Smølke Adult Medium.

Weinig poep op de stoep  •   Goed verteerbare voeding zorgt voor minder ontlasting. De Smølke basisrecepturen zijn gemaakt van onder andere: Kip, Lam en MSC gecertificeerde vis. Dit zijn allemaal hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten, die ervoor zorgen dat de hond of kat de producten optimaal verteert. Hoe beter het product verteerd wordt, hoe minder ontlasting het dier zal vormen.

Gezonde tanden & vacht  •   Een mooie glanzende vacht en een schoon gebit zegt heel veel over de gezondheid van je huisdier. Smølke bevat de juiste hoeveelheden Calcium, Fosfor en vitamine D3. Dit is essentieel voor een sterk en gezond gebit. Speciale mineralen zorgen ervoor dat tandplak zich niet aan de tanden kan hechten. Smølke is daarnaast rijk aan Omega-3 & -6 vetzuren. Deze dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht.

Smøllen met Smølke  •   Niet alleen jij wilt lekker eten, maar je huisdier ook! Niet voor niets is ons motto: Smøllen met Smølke. Door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals kip, vis en lam is Smølke een heerlijke maaltijd voor iedere hond of kat. De dierlijke eiwitten die gebruikt worden voor Smølke zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie.

Gegarandeerd tevreden  •   Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook! Lekker, gezond, goed verteerbaar, compleet, hoogwaardig en ook nog eens betaalbaar! Met Smølke ben je gegarandeerd tevreden! Mocht je op een andere manier niet tevreden zijn over onze producten, dan kun je te allen tijde terecht bij onze klantenservice.

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

locator

Graanvrij kattenvoer van Smølke.
Je kat kijkt ernaar uit!

honden

Volg ons overal!